WWW.mvjuliana.nl © 2016-2017 master: Bart Robben - mail: info@mvjuliana.nl
Blaaskapel de Rozenbottels
Website dorp Haps 
Muziekonderwijs Marjo
Harmonie Engi
De Zelfkant Haps
Muzelinck
BBM - muziekbond 
KNMO
Welkom Start info en contactadressen Agenda Informatie allerlei MVJ Medianieuws fotopagina Jeugd en opleiding Lijn 5443 Music Night 2018 Jubiliarissen 2017 Lets Play Music Muziekopleidingen
Clubhuis sinds 1934!
www.mvjuliana.nl Haps!
®©
       klik!      De Rozenbottels
Zaterdag 13 oktober:
In Memoriam Jo Hendriks
Op zaterdag 16 september ontviel ons dhr. Jo Hendriks. Jo werd 79 jaar. Hij werd geboren in Rijkevoort maar na zijn huwelijk met Thea Derks werd hij al snel een echte Hapsenaar.  Thea en Jo nestelden zich in de Beatrixlaan en het huwelijk werd verrijkt met twee dochters.
Jo was een echte verenigingsman en hij werd ondermeer lid van voetbalvereniging Hapse Boys, Gilde St. Nicolaas en in 2005 besloot Jo om lid te worden van Muziekvereniging Juliana. Als lid van onze vereniging bekleedde hij ondermeer een tijdje de funktie van vaandeldrager en was hij aktief tijdens de inzameling van de rommelmarkt en natuurlijk ook op de rommelmarkt zelf. Jo bracht ook nog een tijde “Het bloas en drumbledje” rond en hielp graag mee met de oudijzer aktie. Met grote aktiviteiten (zoals de Music Night of We Want You in de Stappert) zat Jo “achter de bonnen”. Jo was sinds 1988 overigens al donateur van onze vereniging.
Hij was ook een graag aanwezig  bij de concerten van Mv Juliana en in het bijzonder bij Blaaskapel De Rozenbottels want dat was toch wel zijn favouriete muziek! Jo was ontzettend blij dat hij de Zwitserlandreis van 2011 mocht en kon meemaken. Kort daarvoor had hij afscheid genomen van zijn geliefde echtgenote Thea.
De laatste jaren ging het niet zo goed met de gezondheid van Jo en hij verbleef dan ook in de Schittering. Hij genoot  volop tijdens het 5 jarig bestaan van de Schittering want dit feest werd opgeluisterd door onze Blaaskapel de Rozenbottels en Jo zat op de eerste rij!
Jo was een man die genoot van het leven maar ook op z’n tijd een “kritische” noot liet horen. Hij hield van het leven en kende een trouwe vriendenkring. Vele jaren fietstte hij samen met Henk de Haas senior en Koos Venbrux naar “daags na de Tour” in Boxmeer en daar was het vaak zo gezellig dat voor een behouden thuiskomst de dames uit Haps (ofwel de echtgenotes) werden ingeschakeld.
Voor zijn inzet, zijn gezelligheid en zijn muzikale hart voor Muziekvereniging Juliana zijn we Jo erg dankbaar.
We wensen zijn kinderen, kleinkinderen, familie en zijn vrienden heel veel sterkte met het verwerken van het verdriet om het heengaan van Jo Hendriks.
Jo, rust zacht en bedankt voor alles.
Bestuur en Leden Muziekvereniging Juliana Haps