Blaaskapel de Rozenbottels
Website dorp Haps 
Muziekonderwijs Marjo
Harmonie Engi
De Zelfkant Haps
Muzelinck
BBM - muziekbond 
KNMO
Welkom Start info en contactadressen Agenda Informatie allerlei Rommelmarkt 2018 fotopagina Jeugd en opleiding Lijn 5443 Music Night 2018 Jubiliarissen 2017 Lets Play Music 2018 Muziekopleidingen
Clubhuis sinds 1934!
HET JUBILARISSENCONCERT  VAN MV JULIANA:
HISTORIE, WAARDERING EN DANKBAARHEID!

Hij had het er maar druk mee: Dhr. Jos Verbeeten, vicevoorzitter van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen. Jos reisde op zaterdagavond 21 oktober naar Haps om de jubilarissen van Mv Juliana te voorzien van een draaginsigne en oorkonde en dat waren er maar liefst 11!
Vele mooie woorden en anekdotes passeerden weer de revue maar dat kan ook niet anders als je de namen van onze 11 jubilarissen hoort en leest.
Een draaginsigne en oorkonde  ter gelegenheid van zijn 25 jarig lidmaatschap was er voor Frans v.d. Camp. Veertig jaar lid zijn dit jaar Henk Venbrux, Joop van Lanen, Maurits Hendriks en Bart Robben. Ook zij allen ontvingen een draaginsigne en een oorkonde van de voorzitter van de BvM. De Gouden insigne (50 jr. lid) in het bijzondere gezelschap was er voor Noud Peeters Weem.
Vijf en zestig jaar lid!
Vijf en zestig jaar lid komt bijna niet voor in een muziekvereniging en het is dit jaar dan ook een historisch jaar voor Muziekvereniging Juliana want maar liefst 5 leden van Juliana valt deze eer te beurt en deze bijzondere mijlpaal hebben ze bij Juliana nog niet eerder gekend. Ter gelegenheid van hun 60 jarig jubileum werden zij vijf jaar geleden al benoemd tot erelid en ze doen er nog een schepje bovenop: Koos Peters Rit, Henk de Haas, Leo Claassen, Bart Polman en Koos Venbrux. Mooie woorden van dank en waardering werden uitgesproken door Jos Verbeeten en dat is natuurlijk helemaal terecht! Ook voor dit bijzondere vijftal was er de draaginsigne en de oorkonde van de Brabantse bond van Muziekverenigingen.
Een drukbezochte,  goed georganiseerde avond vol met historie, waardering en dankbaarheid: Het Jubilarissenconcert 2017 kan de geschiedenisboeken in van Mv Juliana en daar is de vereniging met recht trots op!  (Fotos : Kees Wientjes, waarvoor dank Kees!)