Blaaskapel de Rozenbottels
Website dorp Haps 
Muziekonderwijs Marjo
Harmonie Engi
De Zelfkant Haps
Muzelinck
BBM - muziekbond 
KNMO
Welkom Start info en contactadressen Agenda Informatie allerlei jubilarissen 2018 fotopagina Jeugd en opleiding Music Night 2018 Lets Play Music 2018 Muziekopleidingen
Clubhuis sinds 1934!
HET JUBILARISSENCONCERT 2018 VAN MV JULIANA!

Volop muziek en volop Jubileumaktiviteiten bij MV Juliana in deze maand. Wanneer u dit leest vieren onze Rozenbottels hun vijftig jarig bestaan (zie elders in deze editie) en op zaterdag 20 oktober a.s. vindt het jaarlijkse Jubilarissenconcert plaats. Het wordt opnieuw een hele mooie editie want we zetten één Zilveren jubilaris in de schijnwerper en maar liefst vier Gouden jubilarissen!

Daisy van Dijk (25 jaar lid), Moeder Hennie van Dijk (50 jaar lid), Antoinette Bongers (50 jaar lid) en het muzikale echtpaar Maarte en Riet van Grinsven – Venbrux (ook 50 jaar lid) krijgen allemaal het welverdiende draaginsigne opgespeld vanwege hun muzikale mijlpaal!
Riet, Hennie en Antoinette waren de eerste dames die lid werden van, destijds Fanfare Juliana). In het jaar 1968 werd het namelijk mogelijk voor de “muzikale meiden van Haps” om lid te worden van Juliana en van alle “instromers” uit die tijd zijn deze “muzikale meiden” nog over: hartstikke leuk en……………waar blijft de tijd! Het was overigens een geweldig goed initiatief van de bestuurders uit de jaren zestig van de vorige eeuw!  Het is dus voor de 3e keer op rij dat het muzikale gouden kwartet gezamenlijk wordt gehuldigd. Op de foto de huldiging van 2018 (toen 40 jaar lid). Onze zilveren jubilaris en vooral onze gouden  jubilarissen hebben een zeer bijzondere staat van dienst en daar wordt natuurlijk tijdens de huldigingen aan gememoreerd.

Het feestelijke jubilarissenconcert wordt uiteraard voorzien van veel muziek. Naast het optreden van onze Muziekvereniging (met vocale uitstapjes en vocale bijdragen van onze Music Night artiesten) en onze slagwerkgroep is dit jaar Harmonie Meer Vreugd uit Gassel te gast.
Ook bij Harmonie “Meer Vreugd” staat het muziek maken in een ontspannen sfeer voorop en zij brengen een zeer afwisselend programma ten gehore! Het drukke programma van de Jubilarissenconcertavond 2018 herbergt ook nog een heel erg leuk optreden van Muziekvereniging Juliana samen met ons 30+ orkest en dat wordt een speciale muzikale happening natuurlijk! Afgelopen maandag vond de gezamenlijke repetitie plaats en ze zijn werkelijk niet meer te houden!!
De avond vindt plaats in clubhuis De Posthoorn, Kerkstraat 6 in Haps. De toegang is gratis. Aanvang: 20.00 uur………wees erop tijd bij want het kon wel eens heel erg druk worden. De jubilarissen worden gehuldigd door dhr. Jos Verbeten, vice voorzitter van de Brabantse Bond van Muziekgezelschappen!
Voor de jubilarissen en hun familieleden zijn plaatsen gereserveerd!