WWW.mvjuliana.nl  © 2016-2017  master: Bart Robben - mail: info@mvjuliana.nl
Blaaskapel de Rozenbottels
Website dorp Haps 
Muziekonderwijs Marjo
Harmonie Engi
De Zelfkant Haps
Muzelinck
BBM - muziekbond 
KNMO
Welkom Start info en contactadressen Agenda Informatie allerlei MVJ Medianieuws fotopagina Jeugd en opleiding Lijn 5443 Music Night 2018 Jubiliarissen 2017 Lets Play Music Muziekopleidingen
Clubhuis sinds 1934!
www.mvjuliana.nl Haps!
®©
De Music Night 2018
Velen onder ons kijken er alweer reikhalzend naar uit: De Music Night! Deze fantastische happening gaat in 2018 weer plaatsvinden en wel op 8 en 9  juni in sporthal de Stappert in Haps.
Na de uitvoeringen van 2005, 2009 en 2013 wordt dit onze 4e uitvoering, een uitvoering waarvan voor de 1e keer onze dirigent John Derks de muzikale leiding in handen heeft.
In het dagelijks leven is John Derks fulltime actief als slagwerkdocent, instructeur en dirigent. Hij geeft les aan ongeveer 25 leerlingen en is als slagwerkinstructeur werkzaam bij diverse slagwerkgroepen : Deest/Horssen, Alphen, Kerkdriel Schaijk en Haps  
Als dirigent is John verbonden aan de gezamenlijke fanfares Alphen/Dreumel en het harmonieorkest te Kerkdriel en muziekvereniging Juliana uit Haps.Sinds enkele jaren is hij ook dirigent geweest van Die Reichende Kapelle uit Alphen; een echt Egerlander- en Stimmungsorkest. Ook is John dirigent van een Bigband The Thompson Bridgeband te Grave. Verder geeft hij ook les op basgitaar en toetsen en schrijft hij diverse arrangementen voor zowel slagwerkgroepen als HaFa-orkesten.

John is sinds 2015 dirigent van onze Muziekvereniging en heeft onze club een nieuwe muzikale impuls gegeven en hij vindt het fantastisch om met ons gezamelijk naar de volgende muzikale uitdaging toe te werken: De Music Night 2018.
Om iedereen een kleine impressie te kunnen geven wat de Music Nigth inhoudt op deze pagina alvast een tweetal YOU TUBE filmpjes uit vorige edities. Overigens lanceren we binnenkort een nieuwe YOU TUBE kanaal waarop de voorbereidingen gevolgd kunnen worden, een soort van VLOG kanaal dus!
Blijf deze pagina volgen voor het update nieuws over de Music Night 2018. De commissie is voor alle vragen te bereiken onder:
Het Music Night logo 2013
Het logo in 2009