Blaaskapel de Rozenbottels
Website dorp Haps 
Muziekonderwijs Marjo
Harmonie Engi
De Zelfkant Haps
Muzelinck
BBM - muziekbond 
KNMO
Welkom Start info en contactadressen Agenda Informatie allerlei jubilarissen 2018 fotopagina Jeugd en opleiding Music Night 2018 Lets Play Music 2018 Muziekopleidingen
Clubhuis sinds 1934!
Ons orkest MV Juliana!
De bakermat van onze muziekvereniging is natuurlijk Fanfareorkest Juliana. Het orkest werd opgericht in 1934, destijds als opvolger van de eerder “ter ziele” gegane kerkelijke fanfare Concordia.
Het orkest anno 2015 is eigenlijk in “niets” te vergelijken met de beginjaren en de vele muzikale jaren die volgden maar als vereniging kijken we wel trots terug opeen hele mooie lange periode. Anno 2015 is ons orkest een modern orkest waarin alle muziekstromen en alle muziekinstrumenten welkom zijn (dit laatste na overleg). Het repertorie is zeer breed en het is een waar feestje om lid te zijn van dit orkest.
We repeteren elke maandagavond in ons clubhuis De Posthoorn en de muzikale leiding is in handen van dirigent John Derks uit Druten Ons orkest bestaat uit een vaste “blazerssectie” aangevuld met vocalisten en een een band. Als we in een volledige bezetting optreden, verschijnen er  ruim 40 musici ten tonele!
Meer info over ons orkest vind je natuurlijk op deze site maar is natuurlijk ook te verkrijgen bij het secretariaat