Blaaskapel de Rozenbottels
Website dorp Haps 
Muziekonderwijs Marjo
Harmonie Engi
De Zelfkant Haps
Muzelinck
BBM - muziekbond 
KNMO
Welkom Start Pagina 22 info en contactadressen Agenda Informatie allerlei Rommelmarkt 2018 fotopagina Jeugd en opleiding Music Night 2018 Lets Play Music 2018 Muziekopleidingen
Clubhuis sinds 1934!
In Memoriam Theo Hendriks
* 18 juni 1951 U 3 april 2018
Dinsdag 3 april werden wij, Muziekvereniging Juliana, in kennis gesteld van het overlijden van Theo Hendriks.
Vrolijk, vol humor, zeer collegiaal en oprecht begaan met het wel en wee van Muziekvereniging Juliana bekleedde  Theo sinds 2016 de functie van secretaris en met Theo op deze belangrijke post binnen onze vereniging konden we nog lang vooruit, althans dat hoopten wij en dat dachten wij en……zo dacht Theo er ook over!
Echter: op donderdagavond 29 maart sloeg het noodlot toe. Temidden van zijn tennisvrienden van tennisvereniging De Zoetsmeer werd Theo onwel. In het ziekenhuis werd de diagnose herseninfarct vastgesteld en Theo zou nooit meer de oude worden.
Om zoiets te horen kan alleen maar enorm zwaar en verdrietig geweest  zijn voor zijn Anne-Marie en hun kinderen en kleinkinderen. Theo had heel veel passie voor onze muziekvereniging Juliana, voor tennisvereniging De Zoetsmeer en al zijn andere hobby’s: zijn gezin stond echter op nummer 1 en dat moest tot in de lengte der jaren zo nog blijven…… Op de rouwcirculaire van Theo staat geschreven: “Bedroefd, maar dankbaar dat hem verder pijn bespaard is gebleven”  beschrijft de familie het leed wat hen is overkomen met het overlijden van Theo, geliefde echtgenoot en een Vader en Opa om trots op te zijn. Deze gedachte en deze woorden omschrijven wij als Muziekvereniging Juliana ten zeerste.
Het veel te vroege heengaan van Theo Hendriks is op de allereerste plaats een gemis voor zijn gezin. Het is echter ook een gemis voor de overige familieleden, vele vrienden en kennissen, buurtgenoten en het verenigingsleven in ons dorp Haps.
Beste Theo: “Van het concert des levens heeft niemand een programma” maar van jou hebben we helaas te kort mogen genieten: dank je wel voor alles en rust zacht………………………..

We wensen Anne-Marie, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte in deze moeilijke dagen vol verdriet maar we weten zeker dat Anne-Marie, de kinderen en kleinkinderen trots zijn op hun steun en toeverlaat Theo……
Bestuur en Leden Muziekvereniging Juliana Haps
Op dinsdag 20 april hebben wij afscheid genomen van Theo in Crematorium Boschhuizen, Spurkterderijk 40 Venray.