Blaaskapel de Rozenbottels
Website dorp Haps 
Muziekonderwijs Marjo
Harmonie Engi
De Zelfkant Haps
Muzelinck
BBM - muziekbond 
KNMO
Welkom Start info en contactadressen Agenda Informatie allerlei jubilarissen 2018 fotopagina Jeugd en opleiding Music Night 2018 Lets Play Music 2018 Muziekopleidingen
Clubhuis sinds 1934!
DE RABOBANKCLUBKAS CAMPAGNE

Muziekvereniging Juliana is een vereniging waarin iedereen, jong en oud, op een ontspannen en leuke manier muziek maakt!
Steeds meer inwoners van Haps (maar ook van daarbuiten) ontdekken onze muziekvereniging en daarmee zijn we natuurlijk erg blij. De grote instroom van nieuwe leden (zowel bij de jeugd als ook bij Let’s Play Music 30+) is een teken dat het goed gaat met onze vereniging. Om onze vereniging in de toekomstbestendig te laten zijn, organiseren wij ieder jaar meerdere akties (oa. de loterij, de rommelmarkt en de oudijzer aktie). Ook dit jaar doen wij weer mee met de Rabobank Clubkascampagne en die loopt van 10 t/m 28 september.
Met deze campagne steunt de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen lokale goede doelen en …………….. jullie raden het al! We hebben een stemadvies!!
Als lid van de Rabobank LVC heb je een stembiljet en een persoonlijke stemcode ontvangen waarmee je 5 stemmen uit kunt brengen. Wees muzikaal “wijs” en laat je stem niet verloren gaan!
Alvast bedankt namens Muziekvereniging Juliana! Wij hopen namelijk nog in de lengte der jaren dé muziekvereniging van Haps te kunnen blijven zodat we ten dienste blijven staan van ons mooie dorp Haps!