Blaaskapel de Rozenbottels
Website dorp Haps 
Muziekonderwijs Marjo
Harmonie Engi
De Zelfkant Haps
Muzelinck
BBM - muziekbond 
KNMO
Dossier!
Clubhuis sinds 1934!

Onze website en facebookpagina voldoen aan de wettelijke bepalilngen welke gelden vanaf 25 mei 2018 ihkv de wetgeving AVG

JORI VAN GEMERT WINT WE WANT YOU 2016!
We Want You 2016 kan de geschiedenisboeken in maar…. we hebben een ontzettend mooi hoofdstuk bijgeschreven in de mooie geschiedenis van MV Juliana!
De voortekenen waren er al naar: de seinen stonden op groen en de organisatie was er zeker van dat We Want You 2016 alleen maar een succes kon gaan worden. Na een maandenlange intensieve voorbereiding door zowel de organisatie, de deelnemers en Juliana o.l.v. dirigent John Derks, was het “moment suprème” daar: Zaterdagavond 4 juni 2016, de tweede editie van We Want You!!
Samengevat kunnen we concluderen dat de avond alleen maar winnaars kende! Al onze deelnemers stonden met een souplesse op het podium: ongekend en diep respect hiervoor. De nummers die gebracht werden die stonden als een huis en werden door de uit ruim 800 tellende publieksjury met luid applaus ontvangen. Daarboven op kwam nog het commentaar van de vakjury als “kers op de taart”. Het was een perfekte avond dankzij de medewerking van onze artiesten, vrijwilligers, sponsoren en alles en iedereen van We Want You en Mv  Juliana! We noemen in deze terugblik géén namen want iemand vergeten is voor niemand leuk! Eén uitzondering maken we echter: Van deze plaats nogmaals een welverdiend compliment aan het adres van onze presentatrice Anke van Tilburg!
Natuurlijk komt er een moment dat er een winnaar bekend wordt gemaakt. De winnaar kwam tevoorschijn uit de finale waarin Miranda van Bakel (This is my life), Finn & Kirstie (Uptown funk) en Jori van Gemert (Proud Mary) deel uit maakten. Zij behaalden de hoogste punten na de 1e ronde den die punten werden toegekend door de publieksjury en de vakjury. De pauze richting finale werd opgeluisterd door een zeer verrassend en bovenal gezellig optreden door Prins Henk d’n Niggende en zijn prinses Astrid, samen met hun zonen Sven en Finn. Na de spetterende finale werd een mooi dankwoord uitgesproken door de voorzitter van Mv Juliana, Tiny Weemen en hij maakte tevens de winnaar bekend: Jori van Gemert! Zij ontving uit handen van de “uitvinder”  van We Want You, Bart Robben, de WE WANT YOU troffee 2016! Met Proud Mary zette Jori de zaal “letterlijk” op haar kop, bijgestaan door haar backing vocals Colinda en Miranda. Jori: het was formidabel, wat heeft iedereen genoten!
Maar…………… genoten hebben we van iedereen: van U als publiek, waarvoor onze hartelijke dank , maar bovenal van: Marina Cornelissen, Piet Thijssen, Lisette Weemen en Otto Riemens, Luigi Nabuurs, Colinda Hesen, Jara Thijssen, Miranda van Bakel, Marleen en Joyce en Maaike, Jeroen Goossens, Kirstie Geurts en Finn Venbrux, Hans van Duijvenvoorde, Rob van der Heide, Maurits Hendriks, Jori van Gemert en alle back vocals.
Kortom: Het was een supershow: We Want You 2016!
Bedankt allemaal voor de geweldige positieve reakties die we mochten ontvangen en wellicht: Tot We Want You! We deden het weer met heel plezier voor Haps, voor onze talenten en voor Mv Juliana!
Groeten van de commissie: Jeroen Weerts, Anouk Reijs, Jeroen Goossens en Bart Robben
instrumentenonderhoud